Завтра на вулиці Василя Симоненка у Львові відкриють площу 12-ти ялинок

12:48 17 грудня 2014 р.

Навчально-виховний комплекс «Школа ім. В. Симоненка» на вулиці Василя Симоненка у Львові

Навчально-виховний комплекс «Школа ім. В. Симоненка» на вулиці Василя Симоненка у Львові
Фото: symonenko.lviv.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 18 грудня о 17.00 на площі перед бібліотекою-філією №19 ЦБС для дітей Навчально-виховним комплексом «Школа ім. В. Симоненка» відбудеться урочисте відкриття площі 12-ти ялинок.

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що завтра 18 грудня о 17.00 на площі перед бібліотекою-філією №19 ЦБС для дітей Навчально-виховним комплексом «Школа ім. В. Симоненка» (вулиця Василя Симоненка) відбудеться урочисте відкриття площі 12-ти ялинок. У повідомленні також зазначено:

«Площа поблизу бібліотеки для дітей №19, де діє Дитячий центр розвитку та дозвілля «Під спільним дахом» та Навчально-виховний комплекс «Школа ім. В. Симоненка», стане новим центром новорічних та різдвяних свят. Особливо цікавою площа стала для підприємців, які могли обрати одне з 12 дерев та креативно прикрасити й стилізувати його продукцією своєї фірми, тим самим отримати додаткову та безкоштовну промоцію своєї справи.

Шість організацій зголосились прикрасити ялинки, зокрема: «Світоч», аквапарк «Пляж», «Родинна ковбаска», «Бібльос», «Вест-компані» та Академія мистецтв. На площі під час новорічних та різдвяних свят відбуватимуться багато заходів.

Зокрема, 4 січня в приміщенні бібліотеки №19 пройде соціальний ярмарок «Гармидер», який вже не вперше проводять у Львові. Окрім цього 9 січня на площі проведуть фестиваль дитячих вертепів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів