Перша львівська мобільна дитяча майстерня тістечок провела акцію «Випічка для Солдата»

09:28 17 грудня 2014 р.

Фото до новини

До приготування печива та солодощів, крім активістів та організаторів, долучилися вихованці музичної школи імені Соломії Крушельницької, школярі, які дізналися про акцію з соціальних мереж та від своїх друзів.

16 грудня у Львові Перша мобільна дитяча майстерня тістечок провела акцію «Випічка для Солдата», ініційовану юнацьким крилом ГО «Борець» – «Юнокрили» – та ГФ «Народна Самооборона» спільно з керівництвом музичної школи імені Соломії Крушельницької. Організатори надали можливість молодому поколінню львів'ян висловити свою подяку сучасним українським героям, привітавши їх із святом Святого Миколая домашньою випічкою.

До приготування печива та солодощів, крім активістів та організаторів, долучилися вихованці музичної школи імені Соломії Крушельницької, школярі, які дізналися про акцію з соціальних мереж та від своїх друзів. Під українські пісні вимішували і викачували тісто і старші, і зовсім маленькі діти.

Діти подарують смачні гостинці військовослужбовцям під час концерту на свято Миколая, організованого учнями музичної школи-інтернат імені Соломії Крушельницької, а також почастують печивом поранених бійців у військовому госпіталі. Шестирічна Христинка, наймолодший кондитер дитячої майстерні тістечок, каже, що сама любить печенька і думає, що військові теж їх люблять.

Малеча сама захотіла допомагати іншим дітям. «Наша Христинка вже і малюночки малювала, і відкритки для військових передавала. Вона взагалі любить робити випічку, і їй буде цікаво зробити печиво», – розповідає мама Христинки.

Необхідними продуктами дитячу майстерню тістечок забезпечило ТзОВ «Львівхолод». Про це повідомляється в сьогоднішній публікації Ярослав Тимчишин у київській «Газеті по-українськи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів