Військові частини у Криму приведені у повну бойову готовність

09:07 2 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Мобілізовані прибули до пунктів дислокації у Севастополі і у Будьоннівську, що в Ставропольському краї.

Генштаб Збройних Сил України у неділю вранці повідомив, пише Dailylviv.com, що тривають заходи часткової мобілізації, оголошеної військово-політичним керівництвом російської федерації.

З 30 вересня цього року військові частини супротивника, що базуються на тимчасово окупованій території Криму, приведені у бойову готовність “повна”, проводять заходи з розосередження підрозділів.

Відомо про формування на території півострова мотострілецької дивізії за рахунок мобілізованого чоловічого населення автономної республіки Крим, Краснодарського краю і республіки Адигея. 

Відзначено прибуття до пункту постійної дислокації 810-ї окремої бригади морської піхоти, що базується в місті Севастополь, близько двох тисяч мобілізованих осіб.

У місті Будьонновськ Ставропольського краю до 205 окремої мотострілецької бригади 49 загальновійськової армії Південного військового округу за мобілізацією прибуло близько 5 тисяч осіб. Відомо, що в пункті постійної дислокації частини розміщено близько 3 тисяч мобілізованих, а решту - у наметовому містечку на полігоні Ніколо-Олександрівський. З цим особовим складом розпочались заняття з бойової підготовки.

Президент створив Консультативну раду з деокупації та реінтеграції Криму

Ми повернемося в український Крим,- Президент України (відео)

Крим – це Україна, і Анкара підтримує Крим у складі України,- Ердоган

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів