Українські воїни на передовій отримають з Польщі великодні подарунки

15:24 16 квітня 2022 р.

Фото до новини

Цими днями з Перемишля на схід України вирушає черговий вантаж із допомогою для української армії.

На цей раз українські солдати на передовій отримають з Польщі також великодні подарунки, щоб і до них завітав святковий настрій. Про це повідомила Українська служба Польського радіо, пише Dailylviv.com.

Детальніше - Лідія Іванюх.

«Великодня допомога українським солдатам — це вже сьомий вантаж, який підготувала очільниця фонду "Магія Карпат" Ольга Соляр разом зі своїми друзями та однодумцями. Усю допомогу Оля возить особисто. У шести попередніх вантажах в Україну вона відвезла, зокрема, тепловізори, рації, ноктовізори, медикаменти, тактичні аптечки і багато іншого обладнання необхідного у боротьбі з російськими загарбниками. У великодньому вантажі, окрім двох автомобілів, тепловізорів, бронежилетів та різного роду смаколиків, є особлива несподіванка: святкові великодні листи з побажаннями і словами підтримки та маскувальна сітка, яку для українських захисників власноруч сплели учні української Шашкевичівки. Частина з них — це діти, які опинилися в Перемишлі, втікаючи від російської навали. Частина — це діти, які з діда-прадіда живуть у Польщі.

Боєць військової частини з позивним "Бача" наголосив про допомогу: "маскувальна сітка потрібна скрізь, а факт, що це подарунок від дітей, додатково підтримає моральний дух і дасть силу боротися з ворогом".

Для Олі Соляр Великодні свята — це винятковий час перемоги життя, а отже українські захисники мають відчути нашу турботу і підтримку».

Щоб передати допомогу в Україну, достатньо привезти її у Перемишль, - Укрзалізниця

Гуманітарна допомога з двома зірочками: як отримати дозвіл на ввезення

Львівщина є гуманітарним кордором в Європу, - голова ЛОВА

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів