У Перемишлі затримали агента ҐРУ: що робив

15:02 4 березня 2022 р.

Фото до новини

Затримання відбулося у готельному номері в Перемишлі. Чоловік був ідентифікований як агент ҐРУ, а в Польщі він прикривався статусом журналіста

За інформацією порталу niezalezna.pl, польські спецслужби затримали в Перемишлі російського шпигуна, який діяв також у Варшаві та на території України, повідомляє Польське радіо, пише Dailylviv.com.

Портал повідомляє, що Державна прокуратура висунула затриманому в Перемишлі чоловікові звинувачення у шпигунстві на користь російської розвідки. Слідчі з’ясували, що свою шпигунську діяльність він вів на терені Варшави, Перемишля, Медики та інших міст Республіки Польща, а також на терені України та інших держав.

Підкарпатська філія Департаменту зі справ організованої злочинності та корупції Державної прокуратури у Ряшеві разом із Агентством внутрішньої безпеки веде розслідування щодо шпигунської діяльності на користь російської розвідки. Справу відкрито і вже зараз у ході процесуальних дій затримано чоловіка, якому було висунуто прокурорське обвинувачення.

На клопотання прокурора суд застосував щодо підозрюваного тимчасовий арешт. Затримання відбулося у готельному номері в Перемишлі. Чоловік був ідентифікований як агент ҐРУ, а в Польщі він прикривався статусом журналіста.

Російські диверсанти намагаються проникнути в силові підрозділи або органи влади

У Львові на гарячому зловили диверсанта, який малював мітки: що з ним зробили (відео)

УВАГА! Диверсанти Росії використовують автомобільну техніку Нацгвардії та уніформу ЗСУ

У полон здався розвідувальний взвод з Росії

У поліцію Львівщини надходить багато повідомлень про підозрілих осіб та позначення для ймовірного наведення ракетних ударів

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів