У поліцію Львівщини надходить багато повідомлень про підозрілих осіб та позначення для ймовірного наведення ракетних ударів

00:06 28 лютого 2022 р.

Фото до новини

Поліція Львівщини працює в посиленому режимі.

Про це повідомив заступник начальника головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Міхалець, інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

''Близько 17-ти тисяч повідомлень про можливі порушення правопорядку в області фіксує поліція Львівщини щодоби. Така кількість є надзвичайно великою, але ми працюємо для того щоб забезпечувати правопорядок на території нашого регіону'', - сказав заступник начальника поліції Львівщини.

Він додав, що велика кількість повідомлень надходить саме про підозрілих осіб та позначень для ймовірного наведення ракетних ударів.

''Для кращого опрацювання усіх викликів ми залучаємося підтримкою національної гвардії, представниками територіальної оборони та небайдужих громадян. Але закликаю усіх громадян координувати свої дії з поліцією та представниками влади на місцях для запобігання виникненню ситуацій, які є небезпечними для життя та здоров'я'', - наголосив Дмитро Міхалець.

Російські диверсанти намагаються проникнути в силові підрозділи або органи влади

У полон здався розвідувальний взвод з Росії

Кульки і сумки на вулиці, магнітоли на дорозі, підозрілі особи: більше 1000 звернень в поліцію

У Львові на гарячому зловили диверсанта, який малював мітки: що з ним зробили (відео)

УВАГА! Диверсанти Росії використовують автомобільну техніку Нацгвардії та уніформу ЗСУ

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів