Кульки і сумки на вулиці, магнітоли на дорозі, підозрілі особи: більше 1000 звернень в поліцію

21:13 24 лютого 2022 р.

Фото до новини

Органи Національної поліції працюють в посиленому варіанті несення служби. Реагують на повідомлення громадян, комунікують з громадянами, звертаються до громадян надавати в подальшому таку інформацію, як надають про будь-які прояви, які викликають в них занепокоєння.

Про це на вечірньому оперативному брифінгу у Львівській ЛОДА розповів керівник Головного управління у Львівській області Олександр Шляховський.

«Ми будемо миттєво реагувати відповідно до своїх професійних обов’язків», - наголосив очільник обласної поліції.

«Звернень до поліції є більше тисячі»:

Він також розповів, що за повідомленнями мешканців перевірялися особи спільно з Службою безпеки України. Але дотичність до диверсійних організацій ці особи не мають.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише  Dailylviv.com.

Кількість звернень щохвилинно змінюється. Зараз їх більше 1000.

«Ми реагуємо на всі повідомлення. Їх безліч – від елемантарного кулька і сумки на вулиці, магнітоли на дорозі до підозрілих осіб. Хостели, готелі – в чіткій комунікації з нами, які ми теж перевіряємо. Наряди поліції, які знаходяться на дорогах, виконують свою функцію – перевіряють», - зазначив Олександр Шляховський.

Кількість поліцейських в області:

5600 осіб - штат ГУ НП у Львівській області та районних підрозділів. Всі працівники поліції – зі зброєю на постійній основі.

Рекомендації як діяти у теперішній ситуації:

«Не панікувати, бути спокійними, аналізувати інформацію, яка надходить з усіх джерел, користуватися виключно інформацією, яка надана державними органами управління, залишатися вдома, надавати інформацію в органи Національної поліції першочергово, якщо є якесь занепокоєння».

Блокпости і комендантська година. Як діяти, якщо зупиняє поліція.

«На даний час в області немає комендантської години. Якщо зупиняє поліція – при собі необхідно мати документи, бути максимально толерантними, ставитися з розумінням і співпрацювати з органами Національної поліції. Поліція захищає!

Блокпости в області ще не встановлені. Працюємо спільно зі штабом (оперативний штаб області – ред.)», - сказав Олександр Шляховський.

Російські диверсанти намагаються проникнути в силові підрозділи або органи влади

У полон здався розвідувальний взвод з Росії

Львівщина прийме ВПО на стадіоні, у гуртожитках і санаторіях

Створено Львівську обласну військову адміністрацію

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів