Тисячі українських перевізників, що здійснювали рейси до 12 країн ЄС, зупинили роботу

20:26 19 січня 2022 р.

Фото до новини

Асоціація міжнародних автомобільних перевізників вийде на мирну акцію протесту до Посольства Республіки Польща з вимогою не порушувати права українських перевізників через зменшення квоти дозволів на міжнародні перевезення.

Про це інформує Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України - АсМАП України, пише Dailylviv.com  

Попереджувальна мирна акція протесту пройде завтра, 20 січня 2022 року о 11:00 перед будівлею Посольства Республіки Польща в Києві, вулиця Ярославів Вал, 12.

Починаючи з 2019 року Польський уряд поступово зменшує квоту дозволів на міжнародні перевезення для українських перевізників, створюючи штучні перешкоди для доставки українських товарів до країн ЄС.

У 2021 році польським Урядом вперше не було надано Україні жодного додаткового дозволу. Починаючи з жовтня 2021 року українськими перевізниками вичерпано всі наявні дозволи Республіки Польща.

Тисячі українських перевізників, що здійснювали рейси до 12 країн Європейського союзу, зупинили свою роботу.

Ми вимагаємо повернення українським перевізникам квоту у 200 тисяч дозволів, які передбачені Угодою про асоціацією з ЄС.

Та звертаємось до Президента України Володимира Зеленського з проханням включити питання щодо квоти дозволів на міжнародні перевезення для українських дозволів під час зустрічі з президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою.

Що слід знати про вантажоперевезення у напрямку Київ-Львів?

Нові дозволи на міжнародні автомобільні перевезення і електронні черги на кордонах

На Львівщині 707 маршрутів пасажирських перевезень: нові автобуси потрібні

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів