Що слід знати про вантажоперевезення у напрямку Київ-Львів?

17:16 19 січня 2022 р.

Фото до новини

Товарообмін між столицею України та містом Лева за останні декілька років значно зріс. Експерти пояснюють таку тенденцію експортом у Львів продукції європейських виробників, штаб-квартири яких розташовані в Києві.

Також на активність використання даного напрямку впливає щільний поточний графік забезпечення товарами філій великих торгових мереж. Доставку продукції пропонує багато українських компаній. Та експерти радять користуватися послугами лише перевірених підприємств (наприклад, Biggy). Подібні організації укладають з клієнтами договори на вантажні перевезення Київ-Львів, пропонують замовникам якісну підтримку впродовж усіх етапів переміщення вантажів.

Чому краще вибирати великі транспортні компанії?

Подібні підприємства здебільшого відрізняються наявністю власного автопарку. Серед інших переваг варто зазначити:

- можливість замовлення завантажувальних послуг;

- відповідальність за цілісність переміщуваних вантажів (зазвичай оформляється страховий поліс);

- гнучку цінову політику.

Великі підприємства прискіпливо стежать за зовнішнім виглядом, технічним станом власних машин. Через значну кількість замовлень подібні організації дуже рідко затримуються з подачею автомобілів до місця завантаження.

Яке авто вибрати для вантажоперевезень у напрямку Київ-Львів?

Необхідна модель машини залежить від загальної маси партії вантажу та габаритів переміщуваних предметів.

Наприклад, для:

  • забезпечення логістики невеликої компанії буде досить мінівена вантажністю до 1,5 т;

  • переміщення партій середнього об'єму краще обирати мікроавтобуси, що задні транспортувати за раз близько 2 т продукції;

  • підвозу товарів супермаркетам використовують вантажівки на 5…10 т;

  • перевезення гуртових партій краще віддавати перевагу тягачам с фурами вантажністю до 20 тонн.

Також варто звертати увагу на тип переміщуваної продукції. Наприклад, для фармацевтичних товарів необхідно обирати авто з рефрижераторами, перевозити моноблочні станки краще на машинах з відкритим бортом (щоб можна було встановити/зняти краном).

Чи варто замовляти вантажників?

Деякі поклажі фіксують особливим чином. Якщо в такому випадку залучити різні вантажні бригади, можна втратити багато часу на демонтаж кріпильних елементів. Також професійні вантажники здатні скласти та розібрати продукцію без її пошкодження. Детальнішу інформацію з цього питання можна знайти на сайті biggy.kiev.ua.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів