Сервісний центр на Левицького реєструє автомобілі

19:35 26 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

У міськраді запевнили: «У Центрі надання адміністративних послуг на вулиці Костя Левицького, 67,окрім заміни посвідчення водія та видачі довідок про несудимість, можна зареєструвати новий транспортний засіб».

У прес-службі Львівської міськради повідомили в п’ятницю, 26 січня: «Відсьогодні, 26 січня, у відділенні сервісних центрів МВС, яке працює у приміщенні Центру надання адміністративних послуг у Львові на вулиці Костя Левицького, 67, можна зареєструвати транспортний засіб. Проте реєструють лише нові автомобілі, оскільки зареєструвати вживане авто у ЦНАПі технічно неможливо».

Директор департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентини Бартошик конкретизувала: «Зі сьогоднішнього дня ми розпочали надання послуги реєстрація авто, але поки що є обмеження – це реєстрація нових авто. Бо якщо говорити про вживані авто, то тут потрібен експерт з інфраструктури, а в рамках ЦНАПу це технічно неможливо зробити. Тому ми починаємо маленькими кроками, ввели послугу обміну посвідчення водія, яка робиться на місці одразу за зверненням, і тепер можна зареєструвати нові транспортні засоби».

Валентина Бартошик також розповіла: «Людина, купуючи машину, приходить до нас, і одразу на місці отримує результат послуги. Це в рамках меморандуму, який підписаний із Сервісним центром МВС, тому будемо розвиватися і працювати над подальшим введенням нових послуг».

У прес-службі Львівської міськради також наголосили: «У ЦНАПі на вулиці Костя Левицького, 67,окрім заміни посвідчення водія та видачі довідок про несудимість, можна зареєструвати новий транспортний засіб; перереєструвати транспортний засіб, у зв’язку зі зміною прізвища/місця проживання фізичних осіб, зміною найменування/адреси юридичних осіб; зняти транспортний засіб з обліку у зв’язку з вибракуванням. Перелік необхідних документів, вартість послуг та додаткову інформацію можна дізнатись на сайті сервісних центрів МВС у Львівській області lvv.hsc.gov.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів