Повалили на тротуар, вдягли наручники. У Львові велосипедистку забрав спецпідрозділ ТОР (відео)

11:55 16 травня 2024 р.

Фото до новини

У середу, 15 травня, на вул. Володимира Великого у Львові велопатрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху велосипедистку, яка їхала тротуаром.

Коли порушниця відмовилася показати документи, на місце події прибув спецпідрозділ тактико-оперативного реагування (ТОР), жінку силоміць затримали та доправили у відділ поліції. Про це інформує Zaxid.net, пише DailyLviv.com.

Керівництво патрульної поліції області зараз вивчає правомірність дій своїх підеглих.

Як повідомила Львівська асоціація велосипедистів, інцидент трапився на вул. Володимира Великого біля ресторану McDonald's. Велопатрульні зупинили велосипедистку, яка їхала тротуаром. Варто зауважити, що велодоріжка закінчується біля перехрестя з вул. Княгині Ольги і саме в цьому місці її немає.

Як видно з відео очевидців, на вимогу поліціянтів показати документи, велосипедистка відмовилася. Після словесного конфлікту велопатрульні викликали на підмогу спецпідрозділ ТОР, працівники якого прибули на місце події у повному спорядженні та з автоматами. Загалом, за даними асоціації велосипедистів, до інциденту причетні понад сім поліціянтів.

У результаті поліціянти силоміць затримали велосипедистку – її повалили на тротуар, вдягли наручники, після чого заштовхали у поліційний мікроавтобус. Перехожі намагалися перешкодити силовому затриманню жінки, але їх попередили про відповідальність за перешкоджання роботі поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів