Прикордонники назвали три пункти пропуску на українсько-польському кордоні, де найменші черги

11:34 16 травня 2024 р.

Фото до новини

У межах Львівської та Волинської областей, цілодобово функціонують вісім пунктів пропуску для автомобільного сполучення.

Про це інформує західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Як зазначають, пропускні операції показують поступове збільшення кількості осіб, які слідують в бік суміжної держави. 

"За останню добу державний кордон у напрямку виїзду перетнуло 25 тис. осіб, що на декілька тисяч переважає над кількістю пропущених в Україну. У зв’язку з пожвавленням руху перед пунктами пропуску утворились черги з легкових автомобілів та автобусів.Ця тенденція зберігається щороку після закінчення Великодніх свят та частково пов’язана з початком періоду відпусток. 

Читайте також: Відтепер і легкові автівки перетинатимуть кордон за електронною чергою

Найбільші накопичення з транспорту спостерігаються у «Шегинях», «Краківці», «Раві-Руській», що на Львівщині, та «Устилузі» на Волині. Нагадаємо, на українсько-польському кордоні, в межах Львівської та Волинської областей, цілодобово функціонують вісім пунктів пропуску для автомобільного сполучення. Найменший пасажиропотік спостерігається у «Смільниці», «Грушеві» та «Угринові». 

З метою зменшення часу очікування в чергах рекомендуємо громадянам обирати ці пункти пропуску для перетину кордону. Актуальну ситуацію щодо стану черг можна відстежити на офіційних ресурсах Держприкордонслужби, зокрема на сторінці Західного регіонального управління у Фейсбук (https://www.facebook.com/zahidnuy.kordon) дані оновлюються кожні три години.

Громадянам, які планують слідувати через Польщу транзитом, радимо обирати для перетину кордону пункти пропуску в межах Закарпатської та Чернівецької областей", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, окремим студентам-чоловікам дозволили виїжджати за кордон.

Читайте такожНа українсько-польському кордоні автоматично розпізнають номерні знаки автівок

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів