РФ спроможна ще на 2-3 потужних обстріли з високоточного озброєння

20:53 1 січня 2023 р.

Фото до новини

Ворог почав комбінувати та змінювати тактику, застосовуючи в різних конфігураціях й іранські БПЛА, і ракети старого типу, і високоточні балістичні ракети та перероблені ракети С-300.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, пише Dailylviv.com.

"Ми бачимо вплив економічних санкцій на російську федерацію. Вони намагаються обійти санкції, завезти комплектуючі, але це не так просто зробити», - сказав Вадим Скібіцький.

У росіян зараз в дефіциті балістичні ракети «Іскандер», наближаються до закінчення запаси «Калібрів», зменшується кількість крилатих ракет повітряного базування Х-101, Х-555. 

Росія здатна максимум на 2-3 потужних удари з високоточного озброєння

Попри зменшення обсягів виробництво ракет в Росії не припиняється: «Ми зараз знаходимо уламки ракет, виготовлені в четвертому кварталі 2022 року. Значить, вони виробляються і зразу надаються у війська, щоб здійснювати обстріли наших об'єктів», - сказав Скібіцький.

Ворог почав комбінувати та змінювати тактику, застосовуючи в різних конфігураціях й іранські БПЛА, і ракети старого типу, і високоточні балістичні ракети та перероблені ракети С-300. Також ворог почав відчувати дефіцит РСЗВ: «Якщо ми говоримо про суходіл, то це насамперед РСЗВ «Смерч», «Ураган» і навіть артилерійські снаряди калібру 122 мм, 152 мм. Головне управління розвідки МО України постійно фіксує заходи росії з поповнення саме цими боєприпасами з інших країн. Велику кількість вони завезли з Юілорусі і дуже активно працюють з іншими країнами, щоб знайти запаси», - повідомив Скібіцький.

ГУР МО України також працює над отриманням інформації з Росії, щоб своєчасно викрити плани ворога, попередити наше державне, військове керівництво, аби наша відповідь була адекватною.

Про що розповіли фрагменти крилатої ракети рф, яку збили на Львівщині

Росія б'є по Україні крилатими ракетами Х-55, які призначені для ядерних ударів

Росія має крилатих ракет ще на кілька масованих обстрілів України

Росія продовжує виготовляти Калібри і Х-101: коли можна очікувати на нову атаку, - ПС

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів