Ситуації і пригоди (cтор. 3154)

Фото для новини

11:19 14 жовтня 2014 р.

Львів’ян уже змалку навчатимуть базовим основам самозахисту

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, інструктори спортивних федерацій проводять семінари-тренінги для шкільних викладачів фізкультури, наступним кроком має стати залучення максимальної кількості дітей до занять у секціях з єдиноборств, які працюють на базі шкіл міста.

Ситуації

Фото для новини

11:10 14 жовтня 2014 р.

Між львівськими вулицями Хмельницького й Кукурудзяною будують нову дорогу

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, в.о. начальника управління капітального будівництва ЛМР Володимир Кметик пообіцяв: «Плануємо всі роботи з будівництва нової дороги закінчити до кінця цього року».

Ситуації

Фото для новини

21:05 13 жовтня 2014 р.

14 жовтня зі 17.00 до 19.00 у Львові біля пам’ятника королю Данилу – збір теплих речей і сигарет на фронт (відео)

Як повідомила громадський діяч і волонтер Любов Возняк, у вівторок на площі Галицькій прийматимуть від небайдужих співгромадян теплі шапки, шкарпетки й рукавиці, а також цигарки для наших захисників на сході країни.

Ситуації

Фото для новини

19:38 13 жовтня 2014 р.

У будівлі Державної податкової служби Львівщини вибухового пристрою не знайшли

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сьогодні з будівлі Державної податкової служби було виведено на безпечну відстань 1502 особи.

Ситуації

Фото для новини

17:26 13 жовтня 2014 р.

Найзабрудненіше повітря у Львові – на перехресті проспекту Чорновола й вулиці Під Дубом

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, пересувна хімічна лабораторія КП «Адміністративно-технічне управління» провела щоквартальне вимірювання забруднення атмосферного повітря викидами від автотранспорту на 25-ти перехрестях міста зі значним транспортним потоком.

Ситуації

Фото для новини

12:30 13 жовтня 2014 р.

15 жовтня між 14:40 до 15:00 на Львівщині проведуть навчальне оповіщення населення

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, почувши звучання електросирен, слід негайно увімкнути гучномовці на першому каналі проводового радіомовлення, налаштувати радіоприймачі на хвилю Львівського радіо, телеприймачі – канал ТРК «Львів» Львівської обласної державної телерадіокомпанії і слухати подальше повідомлення департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Ситуації

Фото для новини

11:40 13 жовтня 2014 р.

Президент запропонує на посаду міністра оборони Степана Полторака, – джерело (відео)

Поінформований співрозмовник інтернет-видання «Insider» в АПУ стверджує, що Петро Порошенко подасть на розгляд парламенту кандидатуру командувача Національної гвардії України – як претендента на посаду нового керівника військового відомства.

Ситуації

Фото для новини

09:22 13 жовтня 2014 р.

У Львові відновлено маршрут трамваю №6

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, трамваї №6 повернулися в напрямку від центру на зупинки станція «Підзамче» – вулиця Остряниці – вулиця Промислова – вулиця Волинська – трамвайне депо – на вимогу – фабрика «Світанок» – вулиця Городницька – вулиця Миколайчука.

Ситуації