У центрі Львова вилучили три міни (відео, оновлено)

14:00 9 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Фахівці встановили, що боєприпаси не були вибухонебезпечними.

8 березня о 12:50 біля сміттєвих баків на перехресті вулиці Підвальної й Кривоноса у Львові виявили три мінометних міни часів Другої світової війни. В ході обстеження працівниками НДЕКЦ при Львівському обласному управлінні Національної поліції було встановлено, що боєприпаси – не вибухонебезпечні, а о 14:00 – вилучено з місця їх знаходження.  Про це повідомили сьогодні, 9 березня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління опублікували сьогодні, 9 березня, фото й відео з місця цієї ж події та повідомили:

«8 березня о 12:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що біля смітників на вулиці Кривоноса у  Львові було виявлено три предмети, ззовні схожі на мінометні міни часів війни. На місце події негайно виїхала оперативна група рятувальників та правоохоронців.

Працівники поліції забезпечили охорону місця події, обгородили місце знахідки аби обмежити доступ сторонніх осіб й гарантувати безпеку перехожих. В результаті обстеження працівниками НДЕКЦ при ГУ НП у Львівській області встановлено, що виявлені предмети не є вибухобезпечними та не становлять загрози. О 14:00 фахівці слідчо-оперативної групи вилучили боєприпаси з місця знахідки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів