У Львові врятували з-під завалу двох будівельників (оновлено)

23:32 9 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Робітників витягали з ями на вулиці Городоцькій.

«На Городоцькій, 213 будівельні роботи завершились не вдачею – двох чоловіків засипало землею у ямі. Десь три хвилини провели без повітря», – повідомили сьогодні, 9 березня, на сторінці громадського об’єднання «Варта-1» в інтернет-мережі «ВКонтакте», де також опублікували фото з місця події й поінформували: «Усі спецслужби – на місці. Основну роботу під час розкопування зробили небайдужі будівельники. Першого з них врятували, другого ще викопують. Живі!!!».

Натомість у прес-службі міськради розповіли в середу «Щоденному Львову»: 

«Сьогодні, 9 березня, о 13:40 під час проведення будівельних робіт (копання траншеї під каналізацію) на новобудові житлового будинку на вулиці Уляни Кравченко, 8 у Львові засипало землею двох працівників будівельної компанії. Потерпілого 1971 року народження у важкому стані з діагнозом синдром тривалого здавлення легкого ступеня, садно лівої гомілки госпіталізували в Комунальну міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги.

Потерпілого 1973 року народження у важкому стані з діагнозом стан тривалого здавлення поперекового відділу хребта та нижніх кінцівок госпіталізовано в Комунальну міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка».

Своєю чергою, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС розповіли:

«9 березня о 13:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що внаслідок проведення будівельних робіт відбувся зсув ґрунту на вулиці Уляни Кравченко, 8 у Львові. Внаслідок події в траншеї було засипано двох  будівельників – 1972 та 1977 року народження.

Рятувальники ДПРЧ-2 Львова негайно виїхали на місце події. Фахівці ДСНС провели роботи по відкопуванню чоловіків з-під завалу. Потерпілих у важкому стані передали медикам. Швидкою медичною допомогою чоловіків доправили до лікарні швидкої медичної допомоги».

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів