На вул. Пилипа Орлика інспектори з паркування посилять контроль

12:08 30 листопада 2022 р.

Фото до новини

Для проїзду транспорту відкрили вул. П. Орлика. Однак, як розповідають у ЛКП «Львівавтодор», нові тротуари «окупували» автівки, а облаштовані газони та клумби зі зеленими насадженнями перетворено на болото.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Також водії паркують авто на тротуарах, облаштованих тактильною плиткою для незрячих осіб. Відтак управління безпеки міста посилить роботу інспекторів з паркування на вул. П. Орлика, а водіїв приватного транспорту просять з пошаною ставитися до майна громади міста і не порушувати правил паркування.

«Дуже прикро, що на новій, гарно відремонтованій вул. П. Орлика маємо такі порушення, що водії приватного транспорту не шанують роботу, яка зроблена за кошти міста для мешканців Львова. Так облаштовані газони та клумби зі зеленими насадженнями перетворюються на болото з відбитками коліс машин. Також водії паркують авто на тротуарах, облаштованих тактильною плиткою для незрячих осіб, що створює небезпеку і загрозу для них.

Львівавтодор нагадує, що для зручності водіїв на вул. П. Орлика облаштували 98 кишень для паркування, і додатково біля дитячої лікарні буде облаштовано паркування ще на 62 машини. 

Інспекторам з паркування управління безпеки міста передано інформацію про часті порушення на вул. П. Орлика, тому на цій ділянці вулиці буде посилено контроль. 

Три нові паркувальні майданчики запрацюють у Львові до кінця тижня, – ЛМР

У Львові готують ще 97 майданчиків для платного паркування: графік роботи, ціна

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів