У Львові побільшає зон для паркування

16:15 20 лютого 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: dyvys.info

Сесія Львівської міської ради підтримала ухвалу, яка передбачає збільшення кількості паркувальних зон у Львові та коригування вартості паркування на окремих майданчиках.

Про це повідомили в четвер, 20 лютого, у Львівській міськраді, де також розповіли, що ухвалу прийнято з технічними правками, відповідно до яких ухвала вступає в дію з 1 березня 2020 року.

Начальник управління економіки департаменту економічного розвитку ЛМР Олег Забарило доповів: «Цю ухвалу не можна назвати збільшенням вартості паркування. Це компромісний варіант, погоджений з усіма депутатськими комісіями. Ми переглядаємо вартість у сторону збільшення лише на окремих майданчиках – там, де великий відсоток збору коштів.

Чиновник такожж конкретизував: «Із 48 майданчиків для паркування ЛКП «Львівавтодор» плата переглядається приблизно у 20. Тобто на паркувальних майданчиках на проспекті Шевченка й вулиці Словацького та навколишніх, плату залишаємо такою, яка є на сьогодні. І тільки по тих закритих майданчиках у центральній зоні, де великий коефіцієнт завантаження і збору коштів, ми переглядаємо розмір плати. А також встановлюємо пільговий розмір абонементу на користування майданчиками, терміном на один, три і шість місяців», –

Як інформував «ЩЛ», інспектори з паркування оштрафували водіїв у Львові на 12,5 млн. гривень

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів