Три нові паркувальні майданчики запрацюють у Львові до кінця тижня, – ЛМР

13:45 3 липня 2017 р.

У міськраді запевнили: «Ще шість нових парковок запрацюють до 15 липня».

Начальник відділу паркування «Львівавтодору» Сергій Париляк повідомив сьогодні, 3 липня: «Затримки у відкритті парковок виникли через тендерні закупівлі обладнання для парковок. Та вже до кінця тижня розпочнуть роботу три парковки на вулицях Григоровича, Герцена й перетині вулиць Стрийської та Володимира Великого. Ще шість нових парковок запрацюють до 15 липня», 

Про це розповіли сьогодні, 3 липня, у Львівській міськраді, де також нагадали: «16 травня відбувся конкурс на визначення балансоутримувача 13 парковок. Переможцем у конкурсі стало ЛКП «Львівавтодор». «Зокрема, сім парковок в першій зоні паркування мають 110 паркомісць: парковка на вулиці Волошина – 14, на вулиці Григоровича – 13, на вулиці Герцена – 19, на вулиці Фредра – 14 паркомісць, на вулиці Ковжуна – 20, на вулиці Гавришкевича – 23, на вулиці Наливайка – 12. Ціна паркування тут становитиме шість гривень за годину».

«Дві парковки у другій зоні паркування біля цирку на вулиці Городоцькій, 83 мають – 49 паркомісць, зокрема, на перетині вулиць Стрийської й ВолодимираВеликого – 104. Ціна паркування становить дав гривень за годину. Тут встановлять паркомати для оплати за користування парковкою», – поінформували також у міськраді.

«Чотири парковки будуть об’єднані у зону паркування біля ринку «Вернісаж». Зокрема, парковка на вулиці Вірменська матиме 18 паркомісць, на вулиці Лесі Українки – 10, на вулиці Низький Замок – 20, на вулиці Театральній – 25. Ціна паркування становитиме тут вісім гривень за годину. Відповідно до закону України, 10% паркомісць віддається безкоштовно для людей з інвалідністю», – повідомили також сьогодні, 3 липня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів