Мотомандрівники з Британії пожертвували усі зібрані кошти дитячій лікарні у Львові

16:32 14 вересня 2022 р.

Фото до новини

Відомі британські мотомандрівники Ніл Бейлі та Кіран Рідлі, які проїхали тисячі кілометрів Україною і збирали гроші для потреб найменших пацієнтів, подарували ці кошти дитячій лікарні святого Миколая у Львові,

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com

Україна – п’ятдесят шоста країна, яку з благодійною метою відвідав Ніл Бейлі. Він – журналіст і мотоцикліст, який у 2005 році в Північній Кароліні встановив один зі світових рекордів швидкості. Від початку повномасштабного вторгнення, Ніл стежив за подіями в Україні, а потім вирішив, що має бути тут, поруч із українцями. Далі разом із фотографом Getty Images Кіраном Рідлі спланував подорож і вирушив у дорогу.

На мотоциклах мотомандрівники проїхали від Києва до Одеського порту. Побували у Бучі, Ірпіні, Гостомелі та Вінниці. Завершили свою подорож у Львові. Усі зібрані кошти вони вирішили подарувати лікарні святого Миколая, яка стала домом для дітей із різних регіонів України.

Ніл та Кіран також зустрілися із маленькими пацієнтами лікарні. Зокрема, із 11-річним хлопчиком із Сіверодонецька. Війна забрала у нього дім, а потім у дитини почали відмовляти ноги. Як виявилося – через пухлину. Зустріч неабияк надихнула хлопчика, адже тепер він мріє навчитися водити мотоцикл.

«Будь ласка, пам’ятайте, що ці діти ніде не є убезпечені від російських бомб», - написав у Facebook Ніл Бейлі для своїх читачів, які допомагали йому у зборі коштів.

У Лікарні cв. Миколая відкрили відділення дитячого гемодіалізу

У Львові хірург Роберто Брамбілла допоміг поставити на ноги 15-річного Артема, який потрапив під ракетний удар на вокзалі Краматорська

Зі Львова мама з донькою, які під час ракетного обстрілу росіян втратили ноги, поїхали на протезування до США

Кого з переселенців зі Львова везуть на лікування в Італію

Мер Брюсселя у Львові сказав, що важкопоранених українців треба лікувати за кордоном

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів