На автодорозі Ковель-Жовква загинув мотоцикліст

17:18 8 вересня 2022 р.

Фото до новини

На Львівщині внаслідок ДТП загинув мотоцикліст – правоохоронці встановлюють обставини події

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 вересня, близько 16.00, на автодорозі «Ковель-Жовква» у селищі Гірник Червоноградського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «ВАЗ», 74-річний житель Червонограда, здійснив зіткнення з мотоциклом «Yamaha RJ 07», яким керував 25-річний мешканець одного з сіл району. Незважаючи на зусилля медиків, мотоцикліст від отриманих внаслідок ДТП травм помер у лікарні.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Поліція Львівщини закликає водіїв усіх транспортних засобів – неухильно дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, будьте уважними, не перевищуйте швидкості, акуратно маневруйте та постійно слідкуйте за дорожньою обстановкою. Бережіть життя та здоров’я – своє та оточуючих.

У Стрийському районі загинув 16-річний мотоцикліст, пасажир - госпіталізований

У Львові внаслідок зіткнення з автівкою травмований мотоцикліст

У Львові в ДТП постраждали мотоцикліст і його пасажирка

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів