Мер Брюсселя у Львові сказав, що важкопоранених українців треба лікувати за кордоном

19:36 1 травня 2022 р.

Фото до новини

Сьогодні до Львова прибув мер Брюсселя Філіп Клоуз, який відвідав міську лікарню, де лікують і рятують життя важкопоранених евакуйованих українців.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.comПід час спілкування з медичними працівниками домовились про поліпшення медичної допомоги постраждалим. Йдеться, зокрема, про забезпечення необхідним обладнанням і, за потреби, лікування за кордоном.

Щодня у львівських лікарнях лікують українців, які внаслідок ворожих обстрілів зазнають поранень і травм. Зокрема, до Першого медичного об’єднання міста Львова потрапляє багато цивільних людей зі східних і центральних регіонів України, де зараз тривають активні бойові дії. Лікарі докладають усіх зусиль для порятунку життів.

Довідка

У червні 2017 року Філіп Клоуз став мером Брюсселя. Щоб повністю присвятити себе своїй справі, він подав у відставку з посади члена і керівника групи Брюссельського парламенту. Після закінчення діяльності парламенту, 14 жовтня 2018 року, був переобраний мером на наступні 6 років.

Кого з переселенців зі Львова везуть на лікування в Італію

Червоний Хрест хоче створити на заході України медичний хаб

30 тисяч переселенців отримали медичну допомогу у Львові

1100 німецьких лікарів зголосилися їхати в Україну - рятувати поранених

Зі Львова важкохворих дітей везуть до Польщі. Їх також прийматимуть медичні заклади Італії, Франції, Німеччини

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів