30 тисяч переселенців отримали медичну допомогу у Львові

11:44 19 квітня 2022 р.

Фото до новини

Українці, які вимушено переїхали з рідних міст до Львова через війну, отримують тут прихисток і допомогу, зокрема й медичну. За цей час лікування й консультації вже отримали понад 30 тисяч українців.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Ми багато працюємо у наданні медичної допомоги вимушено переміщеним людям. Це і невідкладна допомога, і профілактика, зокрема і планова вакцинація дітей. Це допомога дітям, жінкам і породіллям, допомога всім, хто її потребує», - зауважує керівниця управління охорони здоров’я Львівської міської ради Леся Кобецька.

Так, за час війни 1934 вимушено переміщені українці госпіталізували до лікарень Львова (зараз на лікуванні перебуває 425 людей, інших уже виписали). За амбулаторною допомогою в поліклініки звернулись 20280 українців, з них 2383 – діти, 949 – вагітні жінки (понад 200 з них вже народили немовлят у пологових будинках міста). Мобільні бригади на пунктах реєстрації та тимчасового перебування надали допомогу 11637 людям, з них 193 – за останню добу.  

Також у міських поліклініках діти отримують планові профілактичні щеплення від інфекційних недуг. Для цього потрібно звернутися у найближчу поліклініку.

Перелік адрес та контакти медичних закладів можна знайти тут 

Зі Львова важкохворих дітей везуть до Польщі. Їх також прийматимуть медичні заклади Італії, Франції, Німеччини

Польовий госпіталь у Львові може розмістити 60 людей і працюватиме цілодобово

1100 німецьких лікарів зголосилися їхати в Україну - рятувати поранених

У Мостиськах відкривають ізраїльський госпіталь: як він прцюватиме

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів