Нова керівниця міського управління охорони здоров’я Львова починала медсестрою

10:26 12 березня 2021 р.

Фото до новини

Останній рік Леся Кобецька працювала медичною директоркою з лікувальної роботи штату апарату управління КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова».

Управління охорони здоров’я Львівської міської ради має нового керівника. Від сьогодні в.о. начальника управління за контрактом призначено Лесю Кобецьку, яка до цього часу була медичною директоркою з лікувальної роботи міської лікарні швидкої допомоги.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.

«В особі Лесі Кобецької бачимо успішне поєднання лікарського досвіду, вміння працювати з викликами, управлінського таланту і візії медицини в умовах реформи. Вона є досвідченим менеджером з досвідом роботи в управлінні охорони здоров’я, у великій лікарні повного циклу на Топольній — лікарні, яка показує стрімкий ріст якісних медичних послуг, і також з досвідом роботи в умовах пандемії - в цій лікарні разом із головним лікарем і командою організовували весь процес порятунку ковідних хворих.

Окрім того, Леся Кобецька є сумлінним депутатом Львівської обласної ради, членом медичної комісії, і мені приємно спостерігати, як вона завжди відстоює інтереси пацієнта і якісну медичну послугу, яка повинна розвиватися у нашому місті. На останніх сесіях ми приймали обласну програму охорони здоров’я, і було враховано пропозиції пані Лесі щодо хворих з інсультом, ковідних хворих. Вона системно спостерігає за тим, що відбувається, і оперативно реагує та вносить свої пропозиції, також вона дуже добре орієнтується в питаннях медичної реформи і співпраці з НСЗУ", — прокоментувала Парасковія Дворянин, депутатка Львівської обласної ради.

«Раніше Леся Кобецька працювала в управлінні охорони здоров’я, працювала в Німеччині, довгий час працювала в лікарні швидкої допомоги — ще до мого призначення. Вона вміє приймати якісні рішення», — зазначив Олег Самчук, керівник лікарні швидкої медичної допомоги Львова.

Зазначимо, із серпня 2020 року управління охорони здоров’я Львівської міської ради очолювала Наталія Літвінська.

Біографічна довідка

Кобецька Леся Миколаївна

Дата народження: 15.03.1966 рік

Освіта: вища

1987 — 1993 рр. — Львівський ордена Дружби народів державний медичний інститут, спеціальність: лікувальна справа, кваліфікація: лікар

Досвід роботи:

08.1984 — 08.1988 рр. — медична сестра міської лікарні м. Луцька

08.1993 — 07.1996 рр. — лікарка-інтерн 5-ї міської поліклініки м. Львова.

08.1996 — 10.2005 рр. — лікарка-дільничний терапевт, 4-ї міської поліклініки м. Львова

10.2005 — 09.2011 рр. — завідувачка відділення сімейної медицини — лікарка загальної практики 4-ї міської поліклініки м. Львова

10.2011 — 12.2016 рр. — головна спеціалістка управління охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради

07.2017 — 02.2020 рр. — заступниця головного лікаря з медичної частини штату апарату управління КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова»

02.2020 — 03.2021 рр. — медична директорка з лікувальної роботи штату апарату управління КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова»

З 12.03.2021 року — заступниця директора департаменту — начальниця управління охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

На Львівщину прибуде міністр охорони здоров'я

18 млн грн з бюджету Львова скерували на розгортання резервних ліжок у лікарнях міста

Львівщина на п'ятому місці за кількістю нових випадків захворювання на коронавірус

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів