Майно Тараса Козака, друга Віктора Медведчука, у Львові і Києві: журналісти зробили розслідування (відео)

16:13 16 квітня 2022 р.

Фото до новини

Журналісти показали майно родини нардепа-втікача, друга голови ОПЗЖ Віктора Медведчука Тараса Козака.


Про це йдеться у програмі Bihus.Info.

Козак - близький товариш Медведчука, депутат ОПЗЖ, наразі житель Російської Федерації, куди він утік після впровадження санкцій.

Журналісти побували біля маєтків Козака та його родини в Києві, у Львові та Львівській області. Вони з'ясували, скільки може коштувати рухоме та нерухоме майно колаборанта і чому його можна конфіскувати.

У власності матері Козака є дві квартири в столиці, зокрема в будинку, куди влучила російська ракета. Також вона володіє ресторанчиком "Зустріч" у Львові та компанією, на яку записана частина будівлі, у якій розміщено ресторан. Також на неї записано будинок і землю в селі Наварія на Львівщині, землю в селі Ясениця-Замкова. Крім того, мати Козака є співвласницею компанії "Озеро", яка звела комплекс "Наварія-Нова".

Козаку належить двоповерховий маєток у Сокільниках на Львівщині. Схоже, що в будинку хтось проживає. На цій самій вулиці розташований ще один, дуже схожий маєток, він належить колишній дружині Козака Руслані.

У місті Львові є також належні Козакові нежитлові приміщення. Там він володіє трьома квартирами та чотирма паркомісцями в ЖК у центрі міста.

На Козака були зареєстровані телеканали " 112 ",  Newsone  та  Zik , які у лютому 2021 року припинили мовлення через санкції Ради безпеки та оборони. 

Докладніше - у відео.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів