Верховна Рада не хоче позбавити колаборантів і зрадників звань героїв

11:58 15 лютого 2022 р.

Фото до новини

Нардеп Роман Лозинський зі Львова ще минулого року я зареєстрував законопроєкт #6163, який дозволить позбавляти колаборантів усіх державних нагород, в тому числі і найвищого звання Героя України.

У Верховній Раді України на робочих місцях депутатів з’явилися іронічні “валентинки” із зображенням колаборантів, які носять звання Герой України. На “валентинках” зображені особи, які сприяли російській окупації Криму та розв’язанню війни на сході України та досі не позбавлені найвищих державних нагород. Про це пресслужба депутата Верховної Ради Романа Лозинського повідомила Dailylviv.com

Акція покликана нагадати законотворцям про діру в законодавстві, у зв’язку з чим навіть відвертих зрадників держава не може позбавити нагород. Це знецінює значення героїзму для України.

Ініціатор акції та нардеп Роман Лозинський на своїй сторінці у Facebook зазначає: “Українська влада давно мала би позбавити державних нагород таких негідників. Але законодавство у питанні нагород недосконале. Тому минулого року я зареєстрував законопроєкт #6163, який дозволить позбавляти колаборантів усіх державних нагород, в тому числі і найвищого звання Героя України. Закликаю Парламент якнайшвидше його ухвалити.”

Нардепи не сплачують штрафи за порушення ПДР, аліменти, конфіскацію майна: перелік найбільших боржників

Мільйонери: політики, олігархи, бізнесмени покидають Україну на своїх літаках

16 лютого - День єднання: уряд затвердив план і додаткові виплати військовим

Вивісимо національні прапори, вдягнемо синьо-жовті стрічки: Президент підписав указ про запровадження 16 лютого нового свята

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів