Дружина мера Львова щодня грає у настільний теніс, щоб зібрати гроші для військових (відео)

13:18 15 вересня 2022 р.

Фото до новини

Дружина міського голови Львова Катерина Кіт-Садова збирає гроші на ліки для військових, граючи щодня у настільний теніс.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Пограти у настільний теніс Катерина Кіт-Садова вже встигла з отцем Морено з Парафії Божого Провидіння УГКЦ, з художником та інсталятором Олесем Дзиндрою, з львівською рятувальницею Дариною Орловою. За кожне тренування вона звітує фото та відео у соцмережах.

У своїх дописах Катерина Кіт-Садова також активно просить долучатися до збору коштів на підтримку медичних рот, бойових медиків та поранених військових у шпиталях на Півдні України, який організувала львів'янка Олена Кулигіна.

А вже наступного тижня, 23 вересня, о 18:00 год у кіноцентрі у Горіховому гаю відбудеться фінальний матч “Бій тисячоліття”  між  Катериною Кіт-Садовою та директором кіноцентру Андрієм Породком.

«Цим заходом ми підтримуємо діяльність львівської волонтерки, викладачки Українського католицького університету Олени Кулигіної, яка з початку війни допомогає нашим військовим. Знаючи, що зможу підтримати її працю, дриґу до перемоги у мене не забракне і прошу кожного долучитися, хто як може. Холодні часи підігріємо разом нашими донатами на ліки для наших захисників», –  каже Катерина Кіт-Садова.

На Львівщині запрацювала військова пекарня

Повнопривідний багі Tyrex, який розробили на Львівщині, їде на фронт

Мотомандрівники з Британії пожертвували усі зібрані кошти дитячій лікарні у Львові

Садовий робить подвірні обходи: перевіряє готовність до зими

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів