Нардеп звинуватив мера Львова у "медійній корупції"

10:49 3 червня 2020 р.

Катерина Кіт-Садова і Андрій Садовий

Катерина Кіт-Садова і Андрій Садовий

Народний депутат Микола Княжицький заявив, що медіа родини Андрія Садового отримують "бартерні" десятки мільйонів гривень від "рекламодавця-монополіста" - корпорації "Ріел".

Про це народний депутат Микола Княжицький написав сьогодні у відкритому листі міському голові Львова Андрію Садовому.

Темою листа стали положення законопроєкту "Про медіа" (#2693-1), співавтором якого є народний депутат, і критика цього документа у Zaxid.net, що належить Катерині Кіт-Садовій - дружині мера Львова.

"...наш законопроект вимагає повідомляти суспільству, хто і з якою метою фінансує засоби масової інформації твоєї родини. І тоді тобі доведеться пояснити, чому, наприклад, один з найбільших забудовників Львова – корпорація "Ріел" – рекламується лише на ваших родинних телеканалі, радіо і сайті.

Також треба пояснити, якого милого лише в цьому році твої медіа отримали через рекламні агентства тільки від цього одного забудовника, як показує моніторинг, десятки мільйонів гривень. Я розумію, що корупційно роздавати міську землю забудовникам, проти яких порушені десятки кримінальних справ за те, щоб вони не просто носили хабарі в валізах або перераховували їх на офшори, а й фінансували пропагандистські медіа, вигідна і політично корисна справа.

І не дивно, що основним "спонсором" ЗМІ твоєї родини є компанія, що належить особам, які підтримують партію влади – "Слуга народу".

Але у Львові більше так не буде. Досить думати про себе і використовувати старі та брудні піар-технології. Це більше не працює",- написав Княжицький.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів