Садовий робить подвірні обходи: перевіряє готовність до зими

20:27 14 вересня 2022 р.

Фото до новини

Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з мешканцями, щоб перевірити, чи готуються львів'яни до зими. Для цього напередодні мер відвідав кілька дворів у Шевченківському районі міста.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com

«Мене часто звинувачують, що розмовами про буржуйки та заготівлю дров я тільки нагнітаю ситуацію. Але ми вже бачимо, що це реальність, яка може спіткати кожного. Я не знаю, коли і куди влучить наступна ракета. Але кожен має бути готовим і знати, що робити у тій чи іншій надзвичайній ситуації. Тільки за останній тиждень без електроенергії залишилась частина Харківської, Сумської, Запорізької, Донецької, Дніпропетровської та Полтавської областей. Цей перелік змінюється разом з новими російськими обстрілами.

Ми у Львові напрацювали програму підготовки до зими. Я вирішив піти у райони і поспілкуватись з мешканцями, поділитись своїми думками, почути, що кажуть люди, і при нагоді перевірити укриття та наявність у них всього необхідного. А це не лише буржуйки та дрова», - написав Андрій Садовий у своїх соцмережах.

Нагадаємо, встановити металеві пічки у підвалах/укриттях мають балансоутримувачі будинків, а це управляючі компанії, ОСББ, ЖБК та інші, до 1 жовтня.  

Піч - за 4 години: у Садового показали, як облаштувати пункт обігріву в укриттях (відео)

Не лише дрова: у Львові повідомили про розподіл обов'язків між владою і мешканцями до зими

Мер Львова розповів, як місто готується до зими під час війни (відео)

Садовий розповів, як організують навчання у школах із вересня

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів