25-28 червня у Львові пройде міжнародний фестиваль-турнір «Єврофан 2015»

23:42 24 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У найбільшому місті на заході України змагатимуться 24 фан-команди зі 17 країн Європи.

25-28 червня у Львові стартує відбудеться міжнародний фестиваль-турнір «Єврофан 2015», який вже став традиційним. Його організатори – ГО «Карпати» разом з управлінням молоді, сім’ї та спорту Львівської міськради.

У футбольному турнірі «Єврофан-2015» візьмуть участь фан-збірні з України, Білорусі, Болгарії, Грузії, Естонії, Ірландії, Латвії, Молдови, Словенії, Фінляндії й Швеції, а також збірна журналістів України та фан-команди «Карпати» (Львів), «Копенгаген» (Данія), «Лейтон Орієнт» (Англія), «Словацко» (Чехія), «Флора» (Естонія), «Динамо Тбілісі» (Грузія), «Херенвен» (Нідерланди), «Динамо» (Мінськ, Білорусь), «Дукла» (Банська Бистриця), «Спартак Міява» (обидві – Словаччина), «Зімбру» (Молдова), «Динамо Бухарест» (Румунія). Разом 24 – фан-команди з 17 країн Європи.

Під час турніру відбудеться благодійна акція «Фанати Європи – львівським дітям». Делегації вболівальників привезуть до Львова гуманітарну допомогу у дитячі лікарні та інтернати.

Також буде проведено благодійний аукціон/збір коштів на лікування поранених воїнів АТО. Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради.

Як інформував «Щоденний Львів», 27 червня в рамках фестивалю «Єврофан» проведуть благодійний аукціон допомоги військовим.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів