Природа (cтор. 62)

Фото для новини

15:56 12 травня 2020 р.

Синоптики застерігають про заморозки до — 5°

Львівський регіональний центр з гідрометеорології попередив, що вночі та вранці 13 травня по місту Львову та Львівській області очікуються сильні заморозки 0 — 5°.

Природа

Фото для новини

10:26 12 травня 2020 р.

Сильний вітер повалив у Львові дерева

У зв`язку із сильними поривами вітру, станом на ранок в місті пошкоджено 3 дерева. Зараз комунальні служби міста проводять розкрижування повалених дерев. Також комунальники обстежують територію міста щодо можливих інших наслідків сильного вітру.

Природа

Фото для новини

23:48 5 травня 2020 р.

Квіткова смуга на пр. Чорновола коштує 60 тисяч гривень

Сьогодні, 5 травня, на замовлення Шевченківської районної адміністрації ПП «Гарденія» засадило квітами роздільну смугу на пр. Чорновола, від вул. Г. Хоткевича до вул. Липинського. Висаджено 6 тис саджанців квітів.

Природа

Фото для новини

12:43 29 квітня 2020 р.

Перехрестя у Львові з найчистішим і найбруднішим повітрям

Результати оцінки якості повітря за перший квартал 2020 року проведені хімічною лабораторією КП «Адміністративно-технічне управління» свідчать про значне покращення якості повітря на перехрестях вулиць у місті під час карантину, пов’язаного з поширенням COVID-19. Про це інформують в управлінні екології та природних ресурсів ЛМР.

Природа

Фото для новини

15:54 20 квітня 2020 р.

Якість атмосферного повітря у Житомирській і Київській областях значно поліпшилась - ДСНС

20 квітня під час онлайн-брифінгу директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС Володимир Демчук прозвітував про хід ліквідації лісових пожеж на території Житомирської області та у Зоні відчуження.

Природа

Фото для новини

13:57 18 квітня 2020 р.

Україна - "чемпіон" Європи за рівнем забруднення повітря

В Україні не здійснюють комплексних досліджень забруднення повітря. Тому чим насправді дихають українці, не знає ніхто, а офіційна статистика не відповідає дійсності. Так Україна порушує підписаний протокол Конвенції про транскордонне забруднення атмосферного повітря на великі відстані, розробленої під егідою ООН.

Природа

Фото для новини

14:23 10 квітня 2020 р.

Палію "Долини нарцисів" загрожує позбавлення волі від 5 до 12 років

За погодження прокурора Хустської місцевої прокуратури слідчими полії повідомлено про підозру 49–річному мешканцю Хуста в умисному підпалі природоохоронного науково-дослідного відділення «Долина нарцисів» ім. проф. Василя Комендаря.

Природа

Фото для новини

22:06 3 квітня 2020 р.

У Львові продезинфікували Стрийський парк

У Львові два дні тривала дезінфекція Стрийського парку. Зокрема, працівники комунальних служб помили спеціальним розчином алеї та лавки, продезінфікували смітники, дитячі майданчики та біотуалети.

Природа