Квіткова смуга на пр. Чорновола коштує 60 тисяч гривень

23:48 5 травня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні, 5 травня, на замовлення Шевченківської районної адміністрації ПП «Гарденія» засадило квітами роздільну смугу на пр. Чорновола, від вул. Г. Хоткевича до вул. Липинського. Висаджено 6 тис саджанців квітів.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

"Сьогодні на замовлення нашої адміністрації ПП «Гарденія» провело роботи з висадки квітів на роздільній смузі пр. Чорновола, від вул. Г. Хоткевича до вул. Липинського, та на вул. Липинського. Загалом було висаджено 6 тис. саджанців квітів. Це 2 тис квіток алісуму і 4 тис квіток бегонії.

Вартість робіт становитиме приблизно 60 тис грн. У цю суму входить як висадка квітів, так і їх догляд протягом року", — розповів Микола Бегей, начальник відділу комунального господарства Шевченківської РА.

За його словами, також у Шевченківському районі, на пр. Чорновола облаштовано клумбу, на якій висаджено багаторічні рослини — спірей, барбарис та ін.

А в планах поновлення клумб на вул. Шевченка, 374, та на перехрестях вул. Єрошенка-Клепарівська, вул. Липинського — пр. Чорновола, та пр. Чорновола — вул. Варшавська.

Нагадаємо, у Львові встановили "інтелектуальний" світлофор за 1 млн 262 тис грн.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів