Природа (cтор. 60)

Фото для новини

16:06 8 липня 2020 р.

У Львові зміцнюють земляні дамби на очисних спорудах

Упродовж останніх тижнів Львів потерпав від сильних дощів. У зв’язку з інтенсивними опадами протягом тривалого часу, відбулося накопичення дощових вод та послаблення земляних дамб верхніх мулових майданчиків на очисних спорудах.

Природа

Фото для новини

18:50 6 липня 2020 р.

На Львівщині - жовтий рівень небезпечності: грози, шквали, град

По усій території Львівської області ввечері 6 липня та вночі 7 липня прогнозують значні дощі, по південному заходу місцями сильний дощ; грози, під час гроз шквали 17 – 22 м/с, подекуди град. Вдень 7 липня грози, місцями шквали 15 – 20 м/с, град (І рівень небезпечності, жовтий).

Природа

Фото для новини

09:38 30 червня 2020 р.

Екологічний стан річок можна перевірити на інтерактивній карті

Як інформують у департаменті екології та природних ресурсів Львівської ОДА кожен охочий може ознайомитись з інформацією про екологічний стан річок України. Для цього потрібно скористатись інтерактивною картою «Моніторинг та екологічна оцінка водних ресурсів України», яка розміщена на офіційному вебсайті Держводагенства України.

Природа

Фото для новини

09:43 29 червня 2020 р.

Найменше від повеней постраждала Львівщина

29 червня на території західних областей (Івано-Франківська, Чернівецька, Львівська і Тернопільська) продовжуються роботи з ліквідації наслідків дощового паводку.

Природа

Фото для новини

14:23 28 червня 2020 р.

Рятувальники попереджають про підвищення рівнів води у рiчках басейну Днiстра

За даними УкрГідрометцентру, 28 червня на рiчках басейну Днiстра (Львiвська, Iвано- Франкiвська обл.) очiкується формування локальних швидкоплинних дощових паводкiв з пiдйомом рiвнiв води на 0,5 - 1,5 м над рiвнями, що були зафіксовані 27 червня на 8 годину.

Природа