На Львівщині підготовлено 19 рекреаційних пунктів для відпочинку на природі. Он-лайн карта

12:05 9 липня 2020 р.

Фото до новини

Лісівники Львівщини до туристичного сезону підготовили 19 рекреаційних пунктів, які розташовані вздовж автомобільних доріг загальнодержавного значення.

Про це інформує Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Такі пікнік-локації мають під’їзні шляхи або пряме сполучення з автомобільними дорогами та обладнані території для стоянки авто.

Рекреаційні майданчики облаштовані інформаційними стендами та аншлагами, альтанками, навісами, столами, лавочками, ящиками для сміття.  Також наявні спеціально відведені місця для розведення вогнищ, що дозволяє знизити ризик виникнення лісових  пожеж.

Окрім того, національний природний парк «Сколівські Бескиди» пропонує відвідати: 8 рекреаційних зон («Павлів потік», «Водоспад на річці Камянка»,  «Джершень»,  « Колодка», «Манмальсталь» «Явори», «Тустань», «Дубравка») та 2 туристичні притулки  в урочищах «Дубина» і «Тустань». На даний час тривають роботи по облаштуванню територій найбільш відвідуваних рекреаційних об’єктів Нацпарку - рекреаційної зони «Водоспад на р. Кам'янка» та туристичного притулку "Дубина", з метою забезпечення рекреантів та відвідувачів ще більш зручним та комфортнішим відпочинком.

Загалом, в лісах державних лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ облаштовано 122 рекреаційні об’єкти.

Онлайн карта місць відпочинку на природних територіях та лісогосподарствах Львівської області, яку розробив департамент міжнародного співробітництва та туризму Львівської облдержадміністрації спільно зі Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів