Природа (cтор. 57)

Фото для новини

17:36 1 листопада 2020 р.

Німці допоможуть відновити львівські болота

За радянських часів болота в Україні висушували. Але користь для сільського господарства виявилась обмеженою, наслідки ж для довкілля - катастрофічними. Тепер болота хочуть відновити. Німеччина допоможе грошима.

Природа

Фото для новини

09:50 31 жовтня 2020 р.

У Карпатах очікують 10 см снігу

31 жовтня в Карпатах, внаслідок проходження фронту, очікуються значні опади у вигляді дощу, місцями - значного. У горах та на високогір'ї очікують до 10 см снігу.

Природа

Фото для новини

22:36 19 жовтня 2020 р.

Біля Львова зникло Винниківське озеро: кому дозволено таку трансформацію та які державні органи дали зелене світло

Завтра, 20 жовтня, о 12.00 у Львівському пресклубі правники міжнародної благодійної організації "Екологія-Право-Людина" розкажуть, як біля Львова зникло Винниківське озеро.

Природа

Фото для новини

22:21 24 вересня 2020 р.

За 4 роки у Львові звели понад 300 житлових комплексів. Куди поділися мільйони від пайових внесків? - підприємець

У Львові заявили про важливість облаштування парків і скверів не лише у центральній частині міста. Бо якщо тут влада ще так-сяк старається, аби не було соромно перед туристами, то в спальних районах і на околицях наші парки придатні, хіба, для зйомок фільмів жахів, але не для комфортного відпочинку жителів.

Природа

Фото для новини

21:44 24 вересня 2020 р.

У Львові хочуть перейняти приклад Барселони і Парижу, де на дахах ростуть дерева

Не лише парки і сквери, а й зелені зони на дахах і стінах будинків та зупинках громадського транспорту. Саме таким має бути Львів, якщо ми хочемо називати своє місто європейським. За 4 роки у Львові звели понад 300 житлових комплексів. Куди поділися мільйони від пайових внесків? - підприємець

Природа

Фото для новини

21:35 23 вересня 2020 р.

У Львові розповіли про конкуренцію між зоозахисниками-волонтерами

Якби ЛКП «Лев» співпрацював з усіма волонтерами, проблем було би менше. На жаль, нині до питулку тварини потрапляють вибірково: одних візьмуть на перетримку та знайдуть господаря, інших чипують, і вони знову опиняться на вулиці.

Природа

Фото для новини

20:49 23 вересня 2020 р.

Майже 9 тис га землі старосамбірського Галсільлісу перейде до нацпарку Королівські Бескиди

Кабінет Міністрів України на засіданні 23 вересня схвалив проект Указу Президента України «Про створення національного природного парку «Королівські Бескиди».

Природа

Фото для новини

20:36 14 вересня 2020 р.

У Львові опале листя перетворюють на компост

Львів став першим містом в Україні, де почали вирішувати проблему накопичення опалого листя. Практично всі садові відходи наразі переробляють у компост. Відбувається це на станції компостування, що на вул. Пластовій, 13.

Природа