Синютка і Княжицький допомагали Порошенку перетнути кордон з Польщею: невдала друга спроба

14:54 28 травня 2022 р.

Фото до новини

П'ятий президент України лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко вдруге за добу намагається перетнути кордон з Польщею на Львівщині.

Співрозмовники УП в правоохоронних органах повідомили, що 28 травня Порошенко знову прибув у пункт пропуску "Рава Руська", де напередодні отримав відмову у виїзді. пише Dailylviv.com

Порошенко і особи з його оточення прибули трьома автомобілями. "Об'їжджав чергу по зустрічці і нарвався на поліцію", - додав наш співрозмовник.

За даними УП, у пункті пропуску Порошенко пред'явив дипломатичний паспорт.

Днем раніше, 27 травня, стало відомо, що Петро Порошенко пізно ввечері прибув у пункт перетину державного кордону на Львівщині. У його команді повідомили, що нардеп їде у відрядження. Підставою відмови у виїзді Порошенку прикордонники назвали проблему з підтвердженням дійсності дозвільного документу. "Європейська солідарність" назвала непропуск свого лідера через кордон "ганебною історією на замовлення чинної влади".

Заступник Петра Порошенка у партії "Європейська солідарність" народний депутат Олег Синютка назвав це політичною розправою: "Голова Верховна Рада України Руслан Стефанчук підписав офіційне розпорядження про відрядження делегації ВР на Парламентську Асамблею НАТО. Петро Порошенко, члена цієї делегації, на кордоні не випускають у Вільнюс. Ця політична розправа виглядає жалюгідно, зважаючи на те, що авторитет 5-го президента України на міжнародній арені та серед представників країн-членів НАТО неможливо заперечити. Влада шукає ворога в Україні, тим часом він сидить у кремлі".

Нардеп Микола Княжицький обурився тим, що і вдруге Порошенка не випустили за кордон: "Він планував взяти участь у засіданні Парламентської асамблеї НАТО , де офіційно представляє Україну. Жодних діючих запобіжних заходів проти Порошенка немає, як і підстав обмежувати діяльність лідера парламентської опозиції. Такого беззаконня і при Януковичу не було. Шкода. Диверсанти у владі не дають нам стати членами ЄС і НАТО. Але ми переможемо і Путіна і його українських диктаторських посіпак".

Медведчук розповів СБУ про схеми Порошенка

Петро Порошенко відхрестився від Віктора Медведчука

Російські бізнеси Ахметова, Порошенка, Тігіпка, Шуфрича та інших

Порошенко використовував офшори для бізнесових оборудок - розслідування

Порошенко-президент не зрікся своєї бізнес-імперії

Санкції Росії проти Порошенка напередодні місцевих виборів – це дружня допомога від Путіна, - політик у Львові

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів