США застерегли Китай від надання зброї та боєприпасів Росії

09:20 19 лютого 2023 р.

Фото до новини

Держсекретар США Ентоні Блінкен зустрівся з головним дипломатом Китаю Ван І в кулуарах Мюнхенської конференції у суботу.

Про це повідомляє The Washington Post, пише Dailylviv.com

Україна домінує на порядку денному Мюнхенської конференції з безпеки. З наближенням першої річниці вторгнення Росії віце-президентка США Камала Гарріс підтвердила зобов’язання адміністрації Байдена підтримувати Київ і у своєму зверненні до щорічного зібрання офіційних осіб з усього світу звинуватив Росію у вчиненні «злочинів проти людяності» в Україні.

Тим часом, в інтерв'ю, яке вийшло в неділю на CBS, держсекретар США Ентоні Блінкен знову попередив, що Китай розглядає можливість надання «смертельної підтримки» Росії, включаючи зброю та боєприпаси. 

Блінкен зустрівся з головним дипломатом Китаю Ван І в кулуарах Мюнхенської конференції в суботу, оскільки дипломатична напруженість навколо китайських шпигунських куль залишається гострою. 

Блінкен сказав, що він попередив Вана, що будуть «серйозні наслідки», якщо Пекін допоможе Москві боєприпасами або допоможе Кремлю уникнути санкцій.

Росія використовує китайські безпілотники у війні проти України

Китай каже, що запропонує мирний план для України: головний дипломат називає конфлікт - війною

Президент Китаю Сі Цзіньпін заговорить про мир у річницю війни

Новий світ будується навколо конкуренції США і Китаю, - Боррель

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів