Росія анонсує формування щонайменше 20 нових дивізій - український генерал

12:25 12 січня 2023 р.

Фото до новини

Ці плани свідчать про наміри Кремля включитись у довготривале протистояння та підготовку до ведення масштабних бойових дій.

Про це заступник начальника головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України бригадний генерал Олексій Громов повідомив під час брифінгу представників Сил безпеки та оборони України в Military Media Center, повідомляє Арміяinform, пише Dailylviv.com.

"Для реалізації своїх загарбницьких планів російським командуванням анонсовані масштабні заходи з реформування збройних сил. Зокрема, збільшення загальної чисельності до 1,5 млн осіб та формування щонайменше 20 нових дивізій.

Зазначені плани свідчать про наміри Кремля включитись у довготривале протистояння та підготовку до ведення масштабних бойових дій.

Зрозуміло, що реалізація зазначеного буде потребувати значного часу та фінансово-економічних ресурсів. Водночас значні втрати в особовому складі та озброєнні й військовій техніці, дії міжнародних санкцій, а також аналіз формування з`єднань та військових частин країни-агресора з 2016 року і до теперішнього часу викликає сумніви, що заплановані організаційно-штатні заходи ворогом будуть завершені  у визначені терміни",  зазначив Олексій Громов.

Путін змінив керівника угруповання військ РФ проти України

В Росії заборонили виїзд за кордон військовозобов'язаним

Путін уже програв війну, яку розпочав ще в 2007 році промовою у Мюнхені

Росія може вдатися до ядерних провокацій у Криму, - ГУР

Захід втягує Росію у війну на виснаження, - Кох

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів