Мєдвєдєв хоче винищити заразу свого алкоголізму у Львові на Кульпарківській

10:56 24 березня 2023 р.

З'являтися п'яним на публіці Мєдвєдєв почав ще у 2009 році.

З'являтися п'яним на публіці Мєдвєдєв почав ще у 2009 році.

Після чергового нападу "білої гарячки" заступник Путіна у раді безпеки РФ загробним голосом Жиріновського пояснив, чому йому треба до Києва і Львова.

"Викинути всіх іноземців, які там є, створити санітарну смугу, яка не дозволить застосовувати будь-які види зброї, яка працює на середніх та коротких дистанціях, тобто кілометрів 70–100", - заявив Дмітрій Мєдвєдєв в інтерв'ю російським ЗМІ, зокрема РІА Новості, пише Dailylviv.com.

Окупацію Росією української території Мєдвєдєв називає "захистом наших територій". Такий розлад свідомості притаманний алкогольному абстинентному синдрому

Якщо ж цього (санітарної смуги - ред.) виявиться недостатньо, тоді приймати інші рішення - не можна виключати нічого, вважає Мєдвєдєв.

"Якщо до Києва треба дійти – значить, треба йти до Києва, якщо до Львова – значить, треба йти до Львова, щоб винищити цю заразу", – зазначив Мєдвєдєв.

Говорити про терміни спецоперації (так на Росії називають напад на Україну, який за міжнародним правом є злочином агресії - ред.) Мєдвєдєв вважає недоречним – тут дуже багато факторів, оцінки ходу й термінів може давати верховний головнокомандувач (Путін - ред.).

З інсайдерських інформаційних російських джерел відомо, що колишній дублер Путіна Дмітрій Мєдвєдєв вже давно надмірно зловживає алкоголем, за що - за наказом Путіна - не раз був навіть битий його охоронцями. Через це він вдавався до спроби самогубства.

Окрім ролі політичного блазня, на кого тепер перетворився закомплексований Мєдвєдєв, у команді Путіна він почав активно працювати "загробним голосом" Жиріновського, озвучуючи найагресивніші думки хазяїна Кремля. Мєдвєдєв своїми постами у соціальних мережах погрожує Міжнародному кримінальному суду у Гаазі, німецькому бундестагу, США та іншим країнам ядерними або ракетними ударами за кожен публічний осуд цивілізованим світом злочинної агресії РФ в Україні. 

Дуже ймовірно, що Мєдвєдєв буде другим після Путіна, стосовно кого видадуть ордер на арешт судді Міжнародного кримінального суду. Також буде правильним, якщо невдовзі економічні санкції у США накладуть на сина Мєдвєдєва Іллю, який має бізнес за океаном і раніше вже був видворений зі США. 

Довідково

Алкогольний делірій (лат. Delirium tremens, від лат. delirium — маячення і лат. tremere — тремтіти) - більше відомий під народними назвами «біла гарячка», «білочка», «білка». Це делірій, який зазвичай спричинює алкогольний абстинентний синдром, - розлад свідомості, що здебільшого розвивається після припинення зловживання алкоголем, в стані абстиненції або на висоті запою. Триває впрожовж двох-трьох днів. Фізичні ефекти можуть включати тремтіння, озноб, нерегулярне серцебиття і пітливість. У людей також можуть бути галюцинації.

Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня, яка розташована у Львові на вулиці Кульпарківській, має великий досвід лікування алкогольного делірію. У радянські часи тут проходили лікування високопосадовці, більшість з яких, наприклад, була вища зростом за коротуна Мєдвєдєва. 

Путін не візьме Мєдвєдєва у бункер у разі ядерної атаки: кого сховає

«Росії прийде кінець і Україна заживе щасливо», – Медведєв (відео)

Прем'єр-міністр Росії погрожує: «Україна має проявити гнучкість, інакше може зникнути»

Якщо Швеція та Фінляндія приєднаються до НАТО, росія збільшить війська, - медведєв

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів