Росіян-учасників СВО в Україні називатимуть СВОлотою або СВОлочью

11:39 27 листопада 2022 р.

Фото до новини

На анонсовану Пєсковим зустріч Путіна з рідними мобілізованих не покликали представників «Ради матерів та дружин» і «Комітету солдатських матерів».

"Владімір Владіміровіч, ви чоловік чи хто?" - представниці «Ради матерів і дружин» мобілізованих вимагали від Путіна особистої зустрічі, а не спілкування з «кишеньковими» чи "генеральськими" жінками. Про це повідомляє ТК ЧТД, пише Dailylviv.com.

Кремль хоче усунути протест родичів військовослужбовців та створити підконтрольний «рух матерів», з'ясувала «Верстка». Зокрема, на анонсовану Пєсковим зустріч Путіна з рідними мобілізованих не покликали представників «Ради матерів та дружин» і «Комітету солдатських матерів».

А Генпрокуратура заблокувала у VK «Раду матерів та дружин» — а це родички мобілізованих, яких не пустили на зустріч з Путіним.

Замість них на чаювання потрапили інші «матері військовослужбовців», які випадково виявилися чиновницями та "єдінороскамі" (членикнями пропутінської партії "Єдіная Расія"). Реальні ж матері з цієї ради вимагають повернути своїх близьких з «кривавої війни». За це їх уже почали пресувати — влаштували стеження. Зробили подарунок жінкам до дня матері, що відзначають у Росії.

Зате одна зі «спецмам» на зустрічі Путіна запевняє, що зовсім неважливо, що там раптово опинилися одні чиновниці та функціонерки: адже вони насамперед матері, а посади їх вторинні.

На цій зустрічі Путін сказав жінкам, що на Росії щороку у ДТП гине близько 30 тисяч людей і стільки вмирає ж від алкоголю. Тому, за його логікою, ліпше загинути на війні в Україні, яку він - лідер країни-спонсора тероризму - лицемірно називає спеціальною військовою операцією (СВО). А як же світ називатиме у майбутньому тих росіян, хто брав ганебну участь у ній? СВОлотою чи "СВОлочью" - два варіанти.

Солдати в російській армії - погано навчені та екіпіровані, і все одно їх відправляють на фронт. Путін жертвує їхніми життями, але матері загиблих можуть стати для нього небезпечними. Про це пише портал ZDF після зустрічі російського президента нібито з матерями мобілізованих.

Через два місяці після того як на передову відправили відправити десятки тисяч росіян, стало очевидно, що становище погано навчених солдатів більш ніж катастрофічне, констатує видання.

Як пишуть експерти, очільник Кремля таким чином «спалює» частину власного населення. Його мета — повільно розсунути українську оборону, щоб виграти час. Путін сподівається отримати нову зброю від Північної Кореї чи Ірану, яка дозволить йому розпочати нову атаку з новою силою.

Проте інформація про жахливі умови на фронті швидко розповсюджується. Із жовтня сім’ї бійців все частіше протестують проти так званої часткової мобілізації. Відтак, як стверджують аналітики, солдатські матері можуть бути небезпечними для путіна. У попередніх війнах, таких як війна в Чечні, саме матері значною мірою збурили суспільство.

Інсценована зустріч з "матерями" свідчить про те, що путін всерйоз ставиться до можливостей таких заворушень.

Яких російських військовополонених утримують у спецтаборі на заході України

Запрацювала гаряча лінія для родичів загиблих, полонених і зниклих безвісти військовослужбовців

Російські військові – це не регулярна цивілізована армія, а вбивці, мародери і ґвалтівники

Солдатам рф видають шоломи зразка Другої світової та засоби захисту 60-70 років - Генштаб

Російський офіцер має жити та померти без імені заради Путіна

Росія заховає у братських могилах своїх невідомих солдатів, які без жетонів пропадуть без вісти в Україні

Путін обіцяє за загиблих стільки грошей, скільки Київ дає живим, що здаються в полон

Феодальна імперська російська армія, яка боїться своїх генералів, але ґвалтує і грабує мирне населення

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів