Путін обіцяє за загиблих стільки грошей, скільки Київ дає живим, що здаються в полон

12:37 6 березня 2022 р.

Фото до новини

Президент Росії Владімір Путін підписав указ, який передбачає виплати по 5 млн. рублів сім'ям загиблих в Україні військових. Міністерство оборони України пропонує таку ж суму російським солдатам, які добровільно здалися в полон.

Президент Росії Владімір Путін підписав Указ "Про додаткові соціальні гарантії військовослужбовцям, особам, які проходять службу у військах національної гвардії Російської Федерації, та членам їхніх сімей", повідомила у суботу прес-служба Кремля, пише Dailylviv.com.

Згідно з документом, у разі загибелі (смерті) військовослужбовців, осіб, брали участь у спеціальній військовій операції на території України або виконували спеціальні завдання на території Сирії, чи смерті таких військовослужбовців до закінчення одного року від дня їх звільнення з військової служби, що настала внаслідок каліцтва (поранення, травми, контузії) або захворювання, отриманих ними під час виконання обов'язків військової служби, членам їхніх сімей здійснюється одноразова виплата у розмірі 5 млн рублів у рівних частках.

А військовослужбовцям, особам, якв зазнали поранення (контузія, травма, каліцтво), обіцяють одноразову виплату у розмірі 3 млн. рублів, - йдеться у документі.

Росія заховає у братських могилах своїх невідомих солдатів, які без жетонів пропадуть без вісти в Україні

Україна переможе за будь-яку ціну: про неї говорили Блінкен і Кулеба

Пишіть у Гаагу про військові злочини російських окупантів проти цивільного населення: будь-якою мовою

Росія вже втратила понад 11 тисяч своїх загарбників української землі

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів