Феодальна імперська російська армія, яка боїться своїх генералів, але ґвалтує і грабує мирне населення

13:58 3 квітня 2022 р.

Фото до новини

Екскомандувач польського елітного спецпідрозділу GROM радить українській стороні знищувати матеріально-технічне забезпечення рашистських окупантів і знищувати ворога також під час відступу.

«Якби я був радником української сторони, то радив би атакувати бази матеріально-технічного забезпечення», - говорить у розмові з порталом polskatimes.pl генерал Роман Полько, колишній командувач елітного спеціального підрозділу GROM, коментуючи повідомлення про, як зазначено, атаку на паливні склади у Бєлґороді на терені Росії.

Про це повідомила Українська служба Польського радіо, пише Dailylviv.com.

Військовий зауважує, що ударів у відповідь з боку українських сил небагато. Він нагадує, що на початку був удар по аеропорту у Міллєрово Ростовської області, а тепер ціллю став паливний склад біля кордону. «Це були би такі природні дії українських сил щодо зменшення матеріально-технічних ресурсів», - зазначає генерал.

«Ми не знаємо, хто насправді це зробив, але якби я був радником української сторони, то зробив би все, щоб знищити ресурси, зібрані для вторгнення в Україну», - наголошує генерал Роман Полько.

Роман Полько нагадує, що моральний дух російських окупантів від початку війни був жахливий. «Видно, що це армія старого типу, де є розмежування між професійною частиною і призовниками, які мають лише виконувати накази і навіть не знають, де вони. Це феодальна імперська армія, яка здійснила агресію. Вони ґвалтують та грабують», - підкреслює польський військовий.

Професійний військовий наголошує, що під час виведення військ ворога необхідно також знищувати, адже не слід забувати, що часто це просто маневри. За його словами, Росія зрозуміла, що не в змозі реалізувати своєї головної цілі – окупації усієї України, а тому коригує свої цілі.

«Видно, що зараз є це оточення українських військ у районі Донбасу та їх знищення. Безумовно, з такою масою гарматного м’яса Росія ще багато чого може зробити, адже її ресурси набагато більші, ніж в України. Навіть якщо моральний дух впав, цю армію не можна недооцінювати, бо вона завдає величезних втрат, вона перейшла на терор мирного населення», - застерігає Полько.

На думку військового, є дві головні причини великого числа ліквідованих українськими захисниками російських офіцерів

«Ймовірно, одна з них – погана система зв’язку, їх відстежують, бо вони використовують примітивні засоби, навіть звичайні телефони. Другий момент – вони знаходяться в тактичній зоні, де теоретично їх не повинно бути, ситуація змушує їх виходити до своїх бійців і воювати. Це також елемент слабкого морального духу. У мене також складається враження, що цим російським військовозобов’язаним анітрохи не шкода своїх командувачів, а деякі навіть радіють, бо є повідомлення, згідно з якими незрозуміло, кого вони більше бояться – українців, чи тих російських генералів, які погрожують їм смертю», - стверджує генерал Роман Полько.

Під Києвом знйшли тіла жінок, яких окупанти хотіли спалити

Геноцид у Бучі: катсапи стріляли цивільним у потилицю

Міжнародний кримінальний суд повинен видати ордер на арешт Владіміра Путіна

500 військовмх мотострілкової дивізії рф потрапили в лікарні внаслідок важкого отруєння алкоголем

Російські окупанти планують цілковито захопити три області

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів