Білий дім розповів, що робитиме Зеленський у Вашингтоні

10:03 21 грудня 2022 р.

Фото до новини

У США продемонструють потужну двопартійну підтримку України у її протистоянні варварській агресії з боку Російської Федерації.

Адміністрація президента США повідомила, пише Dailylviv.com, що на запрошення президента Джозефа Байдена президент України Володимир Зеленський відвідає Вашингтон, округ Колумбія, і президенти спочатку поспілкуються у Білому домі, а потім піднімуться на Капітолійський пагорб - на спільне засідання у Конгресі США. Таким чином цей візит підкреслить незмінну відданість Сполучених Штатів Україні.

У Білому домі відбудеться розширена зустріч Зеленського з президентом Байденом, з ключовими членами команди президента Байдена з національної безпеки та кабінету.

Президент Байден спочатку прийме президента Зеленського в Білому домі для двосторонніх зустрічей. Буде прес-конференція та можливість виступити перед представниками громадськості. А потім буде виступ президента Зеленського на спільній сесії Конгресу США, який продемонструє потужну двопартійну підтримку України. Після цього президент Зеленський повернеться в Україну.

Фактично триває 300-й день, як Росія жорстоко вторглася в Україну під час тотального нападу з метою стерти свого сусіда з карти світу та підпорядкувати український народ російській владі.

Росія розраховувала, що ця війна буде швидкою, що вони будуть у Києві та запанують у країні за лічені дні. Але ось уже через 300 днів, і Україна стоїть, і Київ стоїть, і український народ стоїть. І Україна фактично протистояла російській агресії, відвойовуючи територію впродовж останніх кількох тижнів і місяців.

У відповідь на таку стійкість Росія почала варварську кампанію нападу на критично важливу інфраструктуру України — навмисне знищення електроенергії, тепла та електроенергії, щоб спробувати зламати волю українського народу та спричинити людські страждання. Але уряд України та її народ залишаються незламними, і вони надихнули світ своєю стійкістю.

Під час візиту Зеленського Байден оголосить про нову допомогу на $1,8 млрд, включаючи систему Patriot

Зеленський летить у США

США готуються днями відправити Україні ЗРК Patriot – CNN

Генерал США повідомив, скільки міст від крилатих ракет зможе захистити батарея Patriot

Росія може влаштувати українцям блекаут на Новий рік, - Шмигаль

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів