Новини Львова (cтор. 5996)

Фото для новини

22:50 9 червня 2016 р.

Пожежу на сміттєзвалищі під Львовом локалізували

Рятувальники повідомили в четвер: «Спостерігається лише біля 30 окремих осередків виходу диму із середини тіла сміттєзвалища загальною площею – 400 квадратних метрів на схилі сміттєзвалища, які знаходяться в недоступних для гасіння місцях».

Ситуації

Фото для новини

22:28 9 червня 2016 р.

У львівській військовій академії стартував конкурс артилеристів

Упродовж трьох тижнів вихованці факультету ракетних військ і артилерії Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного змагатимуться за право бути кращими за обраним фахом.

Наука і техніка

Фото для новини

21:36 9 червня 2016 р.

Тепло подорожчає в Україні з 1 липня майже вдвічі (+відео)

Згідно з рішенням Національної комісії, яка здійснює регулювання у сфері енергетики й комунпослуг, з 1 липня середньозважений тариф для населення встановлюється на рівні 1 043 гривень за 1 Гкал.

Ситуації

Фото для новини

21:33 9 червня 2016 р.

Результати досліджень води, ґрунту та повітря залежать від того, хто платить - хімік

Лабораторії, які роблять заміри та аналізи повітря, води та ґрунтів, завжди зважають на те, що хоче почути замовник. Крім того, обладнання, яке є в них у Львові дуже застаріле і дає похибку у 15-20 %, замість допустимої – у два відсотки.

Ситуації

Фото для новини

21:25 9 червня 2016 р.

У диму над Грибовицьким сміттєзвалищем можуть бути «оранжевий реагент» та фосген, – хімік

Про це сьогодні, 9 червня, під час інтерв’ю-прес-конференції на тему «Грибовицька зона: наслідки для екології і здоров’я», яка відбулася у Львівському прес-клубі, заявила доцент кафедри фізичної та колоїдної хімії хімічного факультету ЛНУ імені Івана Франка Лідія Бойчишин.

Ситуації