Пожежу на сміттєзвалищі під Львовом локалізували

22:50 9 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Рятувальники повідомили в четвер: «Спостерігається лише біля 30 окремих осередків виходу диму із середини тіла сміттєзвалища загальною площею – 400 квадратних метрів на схилі сміттєзвалища, які знаходяться в недоступних для гасіння місцях».

У прес-службі ДСНС опублікували в четвер прес-реліз «Оперативна інформація щодо ситуації на території сміттєзвалища у Львівській області станом на 22.00 дев’ятого червня», в якому повідомили:

«Станом на 19:41 літаками здійснено 27 скидів 216 тонн води. Наразі робота авіації ДСНС України на території сміттєзвалища тимчасово припинена.

Проводилося гасіння окремих осередків пожежі на загальній території близько 1500 квадратних метрів. Ліквідовано загорання окремих осередків на ділянці площею 1100 квадратних метрів. До гасіння пожежі було залучено 12 одиниць техніки,  56 чоловік, два літаки АН-32П  та 14 членів екіпажу.

Станом на 21:30 пожежа локалізована, спостерігається лише біля 30 окремих осередків виходу диму із середини тіла сміттєзвалища загальною площею – 400 квадратних метрів на схилі сміттєзвалища, які знаходяться в недоступних для гасіння місцях. Проводяться пошукові роботи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів