Новини Львова (cтор. 5906)

Фото для новини

11:28 13 липня 2016 р.

Львівській обласній дитячій лікарні подарували сучасне обладнання

«Охматдит» отримав апарат штучної вентиляції легень, чотири монітори нагляду за станом пацієнтів та лабораторне обладнання, яке дозволяє здійснювати біохімічні, гематологічні аналізи та аналізи газів і електролітів крові, котрі до цього часу в лікарні не проводилися.

Медицина

Фото для новини

11:15 13 липня 2016 р.

На Львівщині судитимуть працівників банку

Службовці фінансової установи вимагали та одержали від директора приватного підприємства 300 тисяч гривень за неперешкоджання йому в законному придбані нежитлового приміщення, яке перебувало у заставі.

Кримінал

Фото для новини

10:45 13 липня 2016 р.

На Львівщині затримали чотирьох алжирців

Прикордонники відділу «Сянки» Мостиського загону затримали чотирьох вихідців з північної Африки, які пропонували гроші мешканцям прикордоння аби дістатися Польщі.

Кримінал

Фото для новини

10:38 13 липня 2016 р.

Львівська ОДА профінансує природоохоронні заходи

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації розпочав збір та розгляд запитів для фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2017 році.

Природа

Фото для новини

23:00 12 липня 2016 р.

Навчання на Львівщині проінспектував прем’єр Канади (відео, оновлено)

У вівторок, 12 липня, делегація Збройних Сил Канади на чолі з прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо відвідала Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного неподалік селища Старичі в Яворівському районі.

Політика