На Львівщині судитимуть працівників банку

11:15 13 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: uapress.info

Службовці фінансової установи вимагали та одержали від директора приватного підприємства 300 тисяч гривень за неперешкоджання йому в законному придбані нежитлового приміщення, яке перебувало у заставі.

«Завершено розслідування стосовно банкірів, підозрюваних в одержанні 300 тисяч гривень неправомірної вигоди», – повідомили сьогодні, 13 липня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли подробиці:

«Прокуратурою області здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, яке розслідувалось слідчими ГУ НП у Львівській про обвинувачення начальника управління стягнення заборгованості у виконавчому провадженні Департаменту примусового стягнення проблемних активів Західного регіону одного із банків та керівника відділу цього управління у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 368-3 Кримінального кодексу України, тобто – одержання службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми неправомірної вигоди для себе, поєднане з вимаганням. Доведено, що вказані службові особи за попередньою змовою та з корисливих мотивів вимагали та одержали від директора приватного підприємства 300 тисяч гривень неправомірної вигоди за неперешкоджання йому в законному придбані нежитлового приміщення, яке перебувало у заставі банку.

У межах кримінального провадження обвинуваченим судом обрано запобіжний захід у виді застави в розмірі понад 110 тисяч гривень кожному. Наразі кримінальне провадження скеровано до суду. За вчинення вказаного злочину працівникам банку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів