Новини Львова (cтор. 8328)

12:12 2 грудня 2013 р.

У Київ стягують внутрішні війська

У зв’язку із масштабними акціями протесту для забезпечення громадського порядку в Києві внутрішні війська залучатимуть додаткові сили.

Політика

Фото для новини

11:31 2 грудня 2013 р.

Медведчука можуть занести лише на російських штиках - політолог (відео)

«Наразі передумов для переговорного процесу немає. Влада говорить однією мовою, а люди іншою. Ці дві артикуляції не перетинаються»,- зазначив під час відеомарафону у Львівському прес-клубі «Євромайдан: сценарії розвитку» політолог Ігор Марков.

Політика

11:21 2 грудня 2013 р.

Україна без Януковича – програма мінімум, - Юрій Шведа (відео)

Програма мінімум, перше завдання, яке об’єднує всіх учасників суспільних протестів в Україні,– демонтаж влади, - зазначив під час відеомарафону у Львівському прес-клубі «Євромайдан: сценарії розвитку» політолог Юрій Шведа.

Політика

Фото для новини

10:44 2 грудня 2013 р.

Українські дієтологи б’ють на сполох. Нація повнішає, а держава не бачить у цьому проблеми

В Україні половина дорослого населення має надмірну вагу: 26% жінок та 16% чоловіків страждають від ожиріння. Провідні українські дієтологи запевняють: головними причинами надлишкової ваги українців є нерозбірливість в їжі та менталітет.

Медицина

Фото для новини

09:02 2 грудня 2013 р.

У Києві запрацював call-центр для львів'ян

Організаційний відділ Координаційної ради Львівської обласної ради забезпечив роботу call-центру у Києві, який координуватиме дії жителів Львівської області, що виїхали до столиці на підтримку Євромайдану, інформує прес-служба ЛОР.

Політика

08:55 2 грудня 2013 р.

274 особи постраждали в Києві

У неділю в Києві 165 осіб, було травмовано і 109 - госпіталізовано. Про це повідомляє Департамент охорони здоров’я Київської міськдержадміністрації.

Медицина

06:51 2 грудня 2013 р.

Мітингувальники блокують будівлю Уряду

До будівлі Кабінету міністрів у Києві прибула перша колона мітингувальників. Як передає кореспондент "Радіо "Свобода", більше сотні людей заблокували 4-й під'їзд Кабінету міністрів.

Політика

Фото для новини

21:42 1 грудня 2013 р.

Сповідь «провокатора» штурму АП на Банковій

Цей матеріал нібито знімає маски з учасників сутичок біля приміщення адміністрації президента. Але це - відвертість чи ще одна провокація? Відповідь дадуть наступні події.

Політика