Новини Львова (cтор. 8327)

Фото для новини

17:31 2 грудня 2013 р.

На Львівщині - новий спільний пункт пропуску через кордон «Грушів-Будомєж»

Сьогодні, 2 грудня, відбулось урочисте відкриття пункту пропуску через державний кордон для автомобільного сполучення «Грушів-Будомєж», а також відділу прикордонної служби «Грушів» Львівського прикордонного загону, інформує прес-служба ЛОДА.

Ситуації

Фото для новини

16:50 2 грудня 2013 р.

Два сценарії для Януковича - політолог (відео)

Політолог Ігор Танчин під час відеомарафону у Львіському прес-клубу "Євромайдан: сценарії розвитку" назвав два сценарії розвитку політичних подій в Україні.

Політика

16:01 2 грудня 2013 р.

Влада, яка формувалася згори донизу, себе вичерпала - експерт

Владу треба формувати знизу догори.Такою є споконвічна ментальність владного устрою в Україні. Цю думку висловив під час відеомарафону у Львівському прес-клубі «Євромайдан: сценарії розвитку» громадський діяч Теодор Дяків.

Спорт

14:54 2 грудня 2013 р.

Генеральний секретар ФІБА-Європа Каміл Новак скасував візит в Україну

Інспекційний візит в Україну генерального секретаря ФІБА-Європа Каміла Новака, який планувався на цьому тижні, перенесено на більш пізні строки. Про це повідомив директор турніру ЄвроБаскет 2015 Маркіян Лубківський.

Спорт

Фото для новини

14:26 2 грудня 2013 р.

Штаб у Львові зібрав понад 70 тисяч грн на перевезення в Київ (відео)

Про це повідомив під час відеомарафону у Львівському прес-клубі "Євромайдан: сценарії розвитку" Андрій Корнат, керівник фракції НРУ у Львівській облраді, керівник організаційного підрозділу Львівського штабу національного спротиву.

Політика

Фото для новини

13:41 2 грудня 2013 р.

Верховна Рада може бути єдиним острівцем легітимної влади - ОПОРА (відео)

«Найбільше досягнення Майдану – відбулася спонтанна активність людей. Революційні гасла ніхто не готував. Якщо не буде результату, люди будуть все одно готові виходити, якщо буде найменший подразник.

Політика

13:26 2 грудня 2013 р.

Регіонали Львівщини не розпускаються

Інформація про саморозпуск організацій Партії регіонів на Львівщині не відповідає дійсності. Про це заявила прес-служба Львівської обласної організації Партії регіонів.

Політика

12:38 2 грудня 2013 р.

Мери польських міст підтримали Львів

Мери польських міст висловлюють свою солідарність зі Львовом. Міському голові Львова телефонували мери міст Вроцлава Рафал Дуткевич та Перемишля Роберт Хома, висловлюючи свою підтримку Львову та всім молодим людям, які збираються на Євромайдані.

Політика