Новини Львова (cтор. 8325)

Фото для новини

16:02 3 грудня 2013 р.

14 людей на Євромайдані зникло безвісти

На сьогодні 14 осіб вважаються зниклими безвісти під час акції на Майдані. На цьому під час сьогоднішньої паралельної прес-конференції ОБСЄ наголосила голова центру громадських свобод Олександра Матвійчук.

Ситуації

Фото для новини

15:43 3 грудня 2013 р.

Після перших убитих зупинити революцію буде набагато важче – історик і юрист (відео)

Україна є щасливою країною, оскільки дотепер у нас не було кровопролиття – убитих. Так сказав під час відеомарафону "Євромайдан: сценарії розвитку" у Львівському прес-клубі Володимир Макарчук, доктор юридичних і кандидат історичних наук, професор НУ "Львівська політехніка".

Політика

Фото для новини

14:35 3 грудня 2013 р.

Уведення російських спецпідрозділів в Україну - це технологія маніпуляції - Руслан Забілий (відео)

Систематичні повідомлення про введення російських спецпідрозділів або військ в Україну - це технологія маніпуляції. Про це сказав під час відеомарафону "Євромайдан: сценарії розвитку" у Львівському прес-клубі історик Руслан Забілий.

Політика

11:28 3 грудня 2013 р.

Проект Постанови про відставку уряду має набрати 226 голосів

Сьогодні Верховна Рада України розглядає проект Постанови Верхової Ради України «Про відповідальність Кабінету Міністрів України», внесений народними депутатами України А.Яценюком, В.Кличком, О.Тягнибоком та іншими 163 народними депутатами України. Цей проект передбачає прийняття резолюції недовіри Кабінету Міністрів України, інформує ГМ "Опора".

Політика

11:23 3 грудня 2013 р.

Ялинку до Львова привезуть 12 грудня

Як повідомили в ЛКП «Зелений Львів», головне святкове дерево міста планують привезти на площу перед театром опери та балету імені Соломії Крушельницької 12 грудня, у четвер. Відкриття ялинки традиційно планують на 19 грудня.

Природа